Centrul de Informare Tehnologică al INCDTIM | Procedură standard de raportare a rezultatelor transferabile
55
page-template-default,page,page-id-55,page-child,parent-pageid-59,translatepress-en_US,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Procedură standard de raportare a rezultatelor transferabile

Procedura prezentată pentru raportarea rezultatelor transferabile este un instrument de lucru prin care se fixează responsabilitățile și se stabilește modul de lucru în procesul de inventariere și evaluare a rezultatelor cercetării, dezvoltării și inovării (CDI).

Misiunea Centrului de Informare Tehnologică CIT al INCDTIM implică, în primul rând, o excelentă comunicare între instituția de cercetare și mediul de afaceri și furnizarea corectă și eficientă a informațiilor referitoare la rezultatele CDI. Astfel, una dintre preocupările CIT o reprezintă documentarea tehnologică și instruirea agenților economici privind avantajele inovării pentru societate.

Nevoile sociale se află într-o dinamică accelerată și, în consecință, este necesar ca oferta de rezultate CDI să fie rapid ajustată și adaptată acestor nevoi. La baza acestui proces continuu stă expertiza solidă în cercetare acumulată de INCDTIM în peste 70 de ani de experiență.

Una dintre preocupările CIT este aducerea în atenția publicului specializat a ofertei de rezultate și expertiză prin care cercetarea poate fi pusă în folosul dezvoltării societății. Forma de prezentare este sintetică, numeroasele detalii tehnice specifice urmând să fie furnizate după stabilirea unui contact cu echipa CIT.

Procedura standard de raportare a rezultatelor transferabile (pdf)
Formular tehnologie transferabilă (doc)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [365.29 KB]

en_USEnglish