Centrul de Informare Tehnologică al INCDTIM | Oferta pentru industrie
37
page-template-default,page,page-id-37,page-parent,translatepress-en_US,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Oferta pentru industrie

Inovarea determină o creștere a calității vietii și poate furniza soluții pentru rezolvarea celor mai mari provocări sociale. Cunoștințele unui om de ştiinţă, creativitatea și capacitatea sa de rezolvare a problemelor generează soluţii ingenioase, inovative, folositoare pentru asigurarea progresului.

În peste 65 de ani de activitate a institutului am dobândit o înaltă expertiză și am obținut numeroase rezultate, iar acum suntem pregătiți să le găsim utilizare în mediul industrial, să inițiem noi parteneriate cu industria pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă și să contribuim la dezvoltarea de produse și servicii.

Preocuparea crescută pentru hrana de calitate este jusificată în situația în care producția încearcă să țină pasul cu consumul tot mai mare, unele boli nu mai pot fi tratate de medicina convențională pentru aceasta e nevoie de medicamente optimizate și utilizarea nanomedicinei la scara mai mare, nanotehnologia este folosită zilnic, de toată lumea, începând cu viaţa domestică şi teminând cu hobyurile ceea ce înseamnă că soluţiile tehnologice trebuie furnizate permanent. În mod continuu suntem deschiși să identificăm și să rezolvăm noi teme de cercetare rezultate din colaborări strânse cu mediul economic.

Procesul de inovare nu trebuie privit ca un proces magic, ci ca o activitate continuă prin care se poate avansa cu paşi siguri pe calea creșterii competitivității și obținerea de produse performante: saltul calitativ este posibil în urma acumulărilor cantitative!

Prin intermediul Centrului de Informare Tehnologică al INCDTIM Cluj-Napoca puteți afla noile oportunități de colaborare cu institutul. Prezentarea expertizei și a rezultatelor noastre este una sintetică, echipa CIT este deschisă la  dialog pentru a reuși o valorificare maximă a acestora. De asemenea, prin contacte directe putem afla nevoile de inovare ale companiilor și ne propunem să găsim soluții în rezolvarea acestora.

Ne dorim ca cercetările noastre să aibă un impact semnificativ în comunitatea locală dar și la nivel național și internațional.

en_USEnglish