Centrul de Informare Tehnologică al INCDTIM | Noutăți
1815
blog,paged,paged-2,translatepress-ro_RO,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Noutăți

  • All
  • Noutati

Băutura are propria ei amprentă, similară cu ADN-ul uman. Ea poate fi identificată prin intermediul unor proceduri ştiinţifice, pe care le-au pus la punct fizicienii din Cluj-Napoca. Ei lucrează la acest proiect împreună cu fermieri şi agricultori din Transilvania, pe care îi ajută să aibă...

https://www.facebook.com/tvrcluj/videos/1496370727082842/ Tehnologiile izotopice și moleculare pot proteja produsele tradiționale de contrafaceri și fructele și legumele organice de pesticide. Agricultorii și producătorii clujeni s-au întâlnit cu specialiștii din acest domeniu pentru a găsi soluții practice....

CerTT_AgroA: De la Cercetare la Transfer Tehnologic în Domeniul Agroalimentar. Evenimentul desfășurat la INCDTIM Cluj-Napoca în data de 7 decembrie 2017 a avut drept scop transferul tehnologic al rezultatelor și expertizei CDI ale INCDTIM în domeniul agroalimentar. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației județene, regionale...

Cercetătorii clujeni derulează un proiect în valoare de 15 milioane de lei de amprentare izotopică a produselor agroalimentare, în special a vinurilor, cu scopul de a elimina falsurile de pe piaţă şi a certifica autenticitatea şi originea unui produs, transmite corespondentul MEDIAFAX. Detalii...

ro_RORomână